mitt horoskop

dagens:

Det forlanges mye av deg om dagen, og du har aktive dager. Problemene hoper seg opp, men prøv å se dem fra en ny vinkel. Kanskje en god venn kan hjelpe deg. Ikke forsøm din kjære i disse travle dagene.

ukens:

Lytt godt til hva din indre stemme prøver å fortelle deg. Ideer og inspirasjon kan komme fra uventet hold. Det kan være starten på et nytt samarbeid. I denne uken er både du selv og partneren meget åpne og ærlige når det gjelder den hengivenhet dere har for hverandre. Det bringer dere tettere sammen enn dere har vært på lenge. Du får vite din partners nye sider - og omvendt. Og dere som trodde dere kjente hverandre godt. Er du ledig og uten partner, bør du passe på å utnytte den sjarmen du utvilsomt besitter for tiden.

 

tanker om dagens: de må hinte til kravet om hva jeg skal spise, det sliter veldig på meg. men har ikke så mange problemer som hoper seg opp da (enda)

 

tanker om ukens: min indrestemme ber meg samle opp vann i cola flasker slik at jeg er forbredt når radioaktivt regn kommer....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits