vm følelsen alle kan ta del i - t-bane kaos

jeg skal ikke engang leke som om det var overaskende at det var kaos på t-banen i dag, da jeg, tanta mi, kusina mi og mamma skulle ned til byen i dag for å ta en del av vm opplevelsen viste vi lite om at opplevelsen startet mens du ventet på t-banen. jeg tar jo ikke t-banen egentlig siden jeg blir så dårlig av det, men tenkte det var trygt med tre familiemedlemmer der. var vanskelig men overlevde.

mitt syn på t-banen i oslo ble rett og slett bare bekreftet mens vi sto ute i vinden og snøen og ventet på en bane som skulle komme om 5 minutter,4,9,8,2,5 osv.... ikke helt til å stole på med andre ord. vi pratet om å gå hjem igjen men jeg gledet meg slik til å dra ned å se på livet at vi prøvde å holde ut, noe vi klarte. men må komentere at vi alle måtte legge oss og sove litt når vi kom hjem igjen.

selvfølgelig er vår lille t-bane kaos ingen ting mot de som måtte vente i tre timer på majorstuen for å så ikke komme inn å se på skirennet, men vi ønsket jo bare en liten smak av vm.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits