FIS redd for kvinner

I dag er det avgjørende hopprennet for kvinner, blir det bra får de lov til å være med i OL.

selv ville jeg gjerne ha møtt opp for å støtte jentene i dag, men jeg tror det ville ha tatt livet av meg så får holde meg til tv`n her hjemme. det som slår meg så hart er denne paniske oppførselen mennene har hatt til kvinnelige hoppere.
Noen saker har jo kommet stort frem i media og vi støtter opp rundt kvinnene, men så glemmer vi det igjen.

men at presidenten for FIS går ut med kommentarer som er negative mot kvinnehopp er faktisk gnske imponerende, hva er det disse mennene er så redd for?

det er lett å gjemme seg bak unskyldninger om at komentarene ikke handler om kvinner som hopper, men om unge deltagere. og ja jeg la merke til alderen på de yngste selv, men har lært etter mange år med sport at 14 år ikke er så ungt når det kommer til sport.

hadde det dukket opp en genial 14 åring for herrene hadde vi sikkert ikke hørt noen ting, i hvertfall ikke at de får dårlig balanse i denne perioden....

2 kommentarer

wiwil

25.02.2011 kl.13:39

Jævlig bra skrevet, og et tema som bør bli diskutert. Likestilling mellom menn og kvinner, er på vei til å bli som før. Go girlpower! C:

Linn Helene

25.02.2011 kl.21:45

wiwil:takk

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits