vm 24.02.2011

nå er jeg ikke så veldig intresert i sport, men jeg har (som mange andre nordmenn) en liten skjult interesse for ski sport, så i stedefor å si at jeg skal se på vm tenker jeg at jeg har den bare på i bakrunden.....

jeg fikk med meg første halvdel av sprinten i dag, resten fikk jeg med meg på telefon da jeg var ute å gikk. en av tingene som slo meg er at jeg har hørt så lite om alle disse andre norske som går. det virker som det bare er to som blir dekket av media. så selvfølgelig heiet jeg spessielt på på dem. trist ingen av dem gikk vidre fra kvartfinalen.

jeg synes ofte at langren kan bli litt kjedelig, men jeg liker sprint. de korte løpene med mulighet for mange ting som skjer. det er jo bare å være helt ærlig å innrømme at det ikke er vanlig at folk faller på 3 (5) mila. den som ligger først vinner.... eller om det ikke er jaktstart/ fellesstart må man sitte å vente på at alle er i mål før man vet resultatet. er ikke helt sikker på hvordan de kjører disse løpene.

når jeg satt hjemme i stua ønsket jeg meg frisk og ut dit, det må være en opplevelse å være med på. helst skulle jeg ha bodd i en lavo hele vm og levd i den verdenen en stund. men kan trøste meg med at jeg fikk fyrt opp utover kvelden og har kost meg med kattene, tv og pokemon.

ikke dårlig med to medaljer første dagen... gratulerer til begge to....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits