levende varmeteppe

i dag sto jeg opp klokken 05.00 og kulden slo i mot meg. jeg tok på meg masse klær og satte på alle ovnene før jeg spiste frokost. etter frokost og nyhetsoppdatering satte jeg med på stua og spillte litt harvest moon - grand bazaar. siden alle teppene mine ligger ute på verandan for å fryse (skal bli kvitt et bille problem) var det veldig kaldt.

plutselig hoppet sirius opp på fanget sitt og krøllet seg sammen, jeg bare så ned på han og sa for all del ikke flytt deg igjen. varmen han kom med var rett og slett himmelsk. sirius er ikke så glad i at jeg spiller ds så han har en tedens til å forsvinne fort, men denne gangen lå han der helt til jeg måtte opp og ta ibux. kansje det ikke bare var kaldt for meg.

3 kommentarer

shibaogliba

05.03.2011 kl.04:30

kjekt å katt som varmer opp :) beste kosen som fines :D

Linn Helene

05.03.2011 kl.04:59

shibaogliba:ja både beste kos og beste teppe ;-)

shibaogliba

05.03.2011 kl.09:09

helt enig :D

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits