vil ikke, men har ikke noe valg

jeg har blitt litt bedre de siste dagene, men sover fortsatt allt for mye. våknet klokken 7 og har akkurat spist frokost og gått igjennom nyhetene. i det jeg sitter å tenker igjennom alle mulighetene for dagen skjenner jeg en svak prikking i armene....

jeg har bare lyst å sette meg ned å gråte, prikkingen betyr at det er et anfall i kroppen min. jeg kan ignorere det å håpe at det ikke blir værre en enkelte skjelvinger. fortsette med dagen som om ingen ting hender mens jeg sakte men sikkert blir mer og mer svimmel,får hodepine, begynner å hakke tenner, skjelve kraftig, mister evnen til å holde balansen, mister muskelstyrke til å styre kroppen og tilslutt havner i fullstendig krampeanfall som er smertefullt og slitsomt.

andre alternativet er å legge seg igjen, la kroppen slappe av og håpe av anfallet forsvinner. fordelen med å ligge i sengen når anfallet kommer er selvfølgelig at jeg ikke behøver å være redd for å falle å slå hodet mitt. selv om jeg skjeldent faller om lengere, sidenjeg kan forutse hva som skjer.
problemet er at jeg er så sinsykt lei av å ligge i senga og så sinskykt lei av å sove. synes jeg fortjener mer en to timer våken.

jeg har mange ting jeg ønsket å gjøre i dag, men jeg får bite i det sure eplet og legge meg i senga igjen og håpe deprisjonen ikke kommer å tar meg for fullt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits