sykdom og søvn

livet mitt fortiden går ut på å sove, kroppen min har et merkelig behov for søvn og jeg sover i mellom 18-20 timer i døgnet. selvfølgelig påvirker dette veldig mye hva jeg får gjort i løpet av dagen.
min første tanke da jeg opprettet denne bloggen var å ikke skrive om sykdommen min, men nå etter en tid innser jeg at sykdommen til tider er hele livet mitt, enten jeg ønsker det eller ikke.

innimellom søvn periodene di siste dagene har jeg hatt sterke anfall, noe som gjør at jeg er redd for å forlate leiligheten min. trøster meg i stua med fyr i peisen og levende lys rundt meg mens jeg ser på tv og spiller ds (pokemon)

om jeg først må holde senga er jeg så heldig at begge mine to samboere er katter, og de synes egentlig det er helt greit å sove 18 timer i døgnet. så jeg får mye kos og nærhet da...

 

6 kommentarer

Anne

13.02.2011 kl.22:24

Er du noen gang frisk egentlig? Jeg tror du liker å ha denne sykdommen,slik at du har en unnskyldning for å ligge å dra deg. LATSABB!

Santar

13.02.2011 kl.22:34

Wow, er det selve internett trollet som har kommet på besøk eller?

Har du virkelig ikke bedre ting å ta deg til enn å slenge med leppa?

Noen tenker virkelig ikke over hva de faktisk sier..

Håper for din skyld at du bare er 10 -12 år gammel, har du ihvertfall noe å skylde på.

Linn Helene

13.02.2011 kl.22:38

Anne: *ler* først jeg har ikke ME, noe jeg tror du hinter til siden du utaler deg som enkelte som ikke forstår denne sykdommen/lidelsen.

desverre er min sykdom mere utartet som eplepsi med kraftige muskelkramper og besvimelse. ingen vet hva som feiler meg, men jeg skal love deg ingen som har sett mine anfall ville ha trodd at jeg likte det. det er som å si at folk ønsker seg kreft elelr andre forferdelige sykdommer.

Linn Helene

13.02.2011 kl.22:40

Santar: takk for at du forsvarer meg, men det skal mere til for å såre meg... har jo møtt denne innstillingen i hele mitt liv.

Ingrid Marie Hoksnes

14.02.2011 kl.13:15

Hei. Jeg har kreft og det tapper meg for krefter. Kan sove opp til 16 timer hver dag. Så jeg føler med deg! Ikke hør på folk som slenger på leppa! De forstår ikke sykdommen. Håper du får skikkelige medisiner slik at du ikke er så utkjørt til tider ;}

Linn Helene

14.02.2011 kl.19:07

Ingrid Marie Hoksnes: huff da, håper det går bra med deg. de har ikke funnet ut akkurat hva som feiler meg enda. bare at det er noe rart... så ingen medisiner.

takk for støtten, heldigvis er det slik at så barnslige komentarer ikke setter seg hos meg, de gir meg heller en god latter. noe jeg trenger innimellom ;-)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits