Nytt badegulv

jeg kunne nesten ikke tro det, men da jeg våknet i dag hadde jeg fått en melding fra mamma, hun vidresente en melding hun hadde fått fra de som pussett opp badene i boretslaget for 5 år siden. I meldingen sto det at de kom på befaring på torsdag og at de ville ha bekreftelse på meldingen.

før jeg turte å juble måtte jeg ringe og finne ut om de virkelig hadde sendt meldingen til feil nummer og at det egentlig var til meg. og det var det. de skal legge nye varmekabler og nytt gulv på badet mitt. og på torsdag kommer de for å se hva som må gjøres og jeg får velge nye gulvfliser.

bedre sent en aldri, jeg gleder meg veldig til å få varme på gulvet igjen, har hvert veldig kaldt i vinter siden jeg bor i 1. og det er fliser.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits