katt for sin biff

det er desverre ikke hvert så ofte det siste halv året at jeg har orket å lage mat, og når jeg først har gjort det har det hvert de enkleste og raskeste alternativene. men for noen dager siden klarte jeg å kjøpe feil type biff i butikken. i steden for entreco kjøpte jeg flatbiff, og resultatet var at jeg begynnte å planlegge en lapskaus middag.

vet ikke helt om det kan kalles lapskaus når jeg bruker ekte biff i, men det gjør jeg alltid....

i dag var den store lapskaus dagen og mens jeg gjør klart til å skjære opp biffen dukker det en pote opp på kjøkkenbenken. sirius har luktet biffen og han vil ha. når jeg bruker biffstrimler pleier han ikke å få, men når jeg lagde mat før og skjærte opp biffen selv pleide han alltid å få de bitene som jeg ikke ville ha. (eller rettere sagt jeg lagde biter jeg ikke ville ha til han)

den lille lykkelige katten fikk 4 små biter med rå biff som han slukte, han delte ikke med Luna i det hele tatt.

2 kommentarer

Elins lille hi

08.02.2011 kl.22:33

Det kunne minne om min Findus det. Vil gjerne ha en godbit. Elgkjøtt er toppen for ham;)

Linn Helene

09.02.2011 kl.01:10

Elins lille hi: det aller beste sirius vet er faktisk boller, ikke at han får mye av det men han går bananas når jeg baker elelr har kjøpt inn boller.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits