nye iphone spill 29.01.11

det er lenge siden jeg har opptatert listen over iphone spillene mine, so her goes.....

wefarmsafari: ikke spillt så mye på, lastet ned igjenom en av de andre spillene. liker farm spill men synes det holder med farmville på spil man må passe på tiden i.

catphysics :et spill hvor to katter sender en ball i mellom seg. opp til deg å finne veien. du får flere poeng etter som hvor kort ruten er. greit å ha når man bare trenger noe å bruke tiden på.

harvestmoon frantic farmer lite: en gratis iphoneversjon av ds spillet, en demo versjon. lurer på om dette er et tegn på at harvestmoon spill kommer på iphone, det hadde hvert supert... dette er et spill med mange oppgaver å løse, ikke som orginale harvestmoon spill.

bubble breaker 2 (bebbled): nok et spill hvor man løser enkle oppgaver for å få tiden til å gå, denne versjonen i bobbler.

spill jeg ikke har prøvd enda...

fra 12 days og xmas: fishingkings, hero project, mirrors edge, the mystery of the crystal portal.

som jeg har kjøpt/ lastet ned i dag:
simcity deluxe (17 kr)
farm frenzy 2 (17 kr)
tetris (6 kr)

Andre nye apps er sas: survival guide (39 kr) - denne elsker jeg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits