sims 3 13.01.11 oxid

i dag har det hvert en dramatisk dag for oxid familien. ganske tidlig døde Nigale og noen dager døde Blair. Nå sitter de tre ungene igjenn i sjokk. ikke det at noen av dem er unger lengere da.  Binni jobber hardt med å bli superpopulær, noe som drev foreldrene hennes til vanvid, kunne hun ikke bruke tiden på å tjene inn penger slik som resten av familien? Blue gikk rett fra skolen og inn i millitæret hvor han gjør det ganske bra, nigale og blair rakk å få med seg 5 forfremelser før de døde. Minsteman Bianca går fortsatt på videregående skole. hun var den som tugt farens død tungst, men takklet moren sin bedre. man vokser fort opp i simenes verden.

Nigale Oxid ble en gammel sim, han fullførte sitt livsønske om å bli super brannmann helt og klarte å samle inn hele 115 livsgledepoeng.

blair Oxid ble en gammel sim, hun fullførte sitt livsønske om å bli internasjonal spion og klarte å samle inn hele 160 livsglede poeng.

tilsammen har nå oxid familien 6 Legacy poeng

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits