hits

bok: The Dead Girls' Dance/The Morganville Vampires series - Rachel Caine/Roxanne Longstreet Conrad

Dette er bok to i serien om 16 år gammle Claire Danvers. hun har nå overlevd ett fullt angrep på huset hun bor i og reddet seg og vennene sine ut av en vanskelig sitvasjon med vampyrene. reglene for byen hun bor i begynner å synke inn.

akkurat da det ser ut til at hun og vennene hennes er trygge kommer faren til shane inn i byen, han har med seg en motorsykkelgjeng og dems mål er å utrydde vampyrene en gang for alle. og de går frem med planene sine uten å tenke på hvem de drar med seg i fallet.

shane sliter med å velge mellom faren og vennene sine og allt topper seg når han blir arrestert for drapet på en vampyr. straffen er å bli brent i live. claire har tre dager på seg til å finne bevis for at shane er uskyldig og redde han. desverre er ikke allt så enkelt siden mange andre har selv brikker med i spillet og planer de vil ha gjennomført.

bok 2 i serien er ganske likt lagt opp som bok 1 og du får en spennende bok, men kansje litt for mange spenningskurver så du blir litt svimmel etterhvert. også en bok jeg likte godt.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin