mørket tar over

i dag harjeg en merkelig følelse om at mørket tar over verden, startet med at jeg gikk rundt i leiligheten og slo på lysene. da jeg var ferdig tok jeg meg i å begynne på nytt. men alle stedene var jo alle lysene på allerede (og da mener jeg alle). alikevel sier hjernen min at det bare er halveis lys, noe som er teoretisk sett umulig når jeg har alle lysene på i leiligheten. jeg lyser vel opp hele gata utenfor.

når jeg hadde hvert igjennom leiligheten for tredde gang måtte jeg bare innse at noe ikke stemmer, følelsen av at mørket ikke ville bort bare plaget meg videre. inne på stua har jeg uplighten på fullt og der får jeg følelsen av lys. ingen andre steder.

tror det kan ha noe med infeksjonen som har satt seg på det ene øyet mitt, men alikevel ikke morsomt siden jeg virkelig misliker mørket.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits