tid

satt inne på spill.no og leste anmeldelsen av en del spill, og mensjeg sitter å leser tenker jeg selvfølgelig. det vil jeg prøve og det ville ha hvert morsomt. men tilslutt sitter jeg igjen med frustrasjonen om at det rett og slett ikke finnes nok tid. om jeg skulle prøve ut alle de spillene jeg vil hadde det ikke hvert tid til å nyte dem. og jeg sliter allerede med å finne tid til alle de spillene jeg allerede spiller.

noen tenker kansje nå at livet er mere en spill, men jeg sier at er man føsrt syk må man få ha sine gleder.....

desverre er det også slik at kroppen ikke helt samarbeider når det kommer til spill, selv om du vil kaste deg inn i timesvis med underholdning sier øynene stopp, kroppen vil opp å gå og det verker mer og mer jo lengere du sitter. å flytte seg fra spill til spill virker ikke i lengden heller. kroppen lar seg ikke lure.
så man må ta seg tid til noen gå turer innimellom....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits