skremt Luna Felis

etter min samhein feiring i dag lot jeg det ene lyset brenne. jeg satte det sammen noen andre lys og rett og slett bærer det med meg etter som hvilket rom i leiligheten jeg er i. kan jo bare passe på dem på et rom av gangen. når jeg satte meg inn på datarommet lot jeg lysene stå oppå akvariet mitt. desverre bestemte luna seg for at hun ville legge seg der og fikk sjokk når hun hoppet opp... etter litt snusing satte hun seg helt på kanten av beskyttelsesplata mi, så jeg var redd for at den skulle tippe. først flyttet jeg lysene helt på motsatt side av akvariet slik at hun kunne få plass å legge seg ned, men hun lå med øynene vidåpne og tittet på lysene. så jeg ryddet plass til lysene på skrivebordet bak meg i stedet. nå ligger hun og sover som en stein på akvariet.

det var kansje kjempeskummelt, men det var der hun hadde bestemt seg for å ligge... men bra å vite at i hvertfall en av kattene mine har litt ild vett i hvertfall.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits