Kontrollerer ikke tap av sauer

jeg føler det er på tide noen skriver det som så mange av oss tenker, vi må ha verdens mest overvektige rovdyr. I artikkelen jeg leste blir det påpekt at det ikke finnes noen form for kontroll over det faktiske tapet av husdyr. vi går bare blindt etter det bøndene sier. og hver gang de vil skyte en ulv og snakker om saken sin på nyhetene sitter jeg i sjokk. hvordan kan voksene mennesker virkelig stå å si at en stakars ulv har spist over 1000 sauer, er det realistisk? tallene i artikkelen viser at det antallet husdyr som blir meldt spist av rovdyr i norge tilsvarer kjøtt til over 200.000 gjennomsnittlige nordmenn.

vi står i en situasjon hvor ingen tørr å gå den ene eller den andre veien, vi kan ikke ta liv av de få rovdyrene vi har, men retter vi blikket mot bøndene blir det raseri og det tåler ikke regjeringen. så da lukker vi bare øynene.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3871969.ece

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits