Tutsi stoppet all trafikk

dette er slike nyheter jeg liker å lese, eller mesteparten av artikkelen var positiv. saken startet med 60 lastebil sjofører som aksjonerte for å få fire felts kjørebane på E18, men politet stoppet kolonnekjøringen dems. da kom hjelpen uventet fra en hund som stilte seg midt i veibanen.
det tok aksjonistene ca 20 minutter å få flyttet hunden ut av veien, mens politiet mente de bare skulle fange hunden og binde den fast til autovernet.

eieren av hunden ble funnet og er glad for hvor snille aksjonistene var mot hunden hans, de hadde hvert ute på elgejakt da hunden løp. eieren sier det var tegn på at elgen hadde hvert der, men han viste ikke hvorfor hunden stilte seg midt i veien.

jeg er ganske rystet over politiet sitt forslag om hvordan de skulle løse saken med hunden, man binder ikke bare en hund fast i et autovern og folater den.

http://www.dagbladet.no/2010/10/24/nyheter/innenriks/e18/aksjon/hunder/13974727/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits