usunn men god frokost

i dag våknet jeg ca 16 00 og siden jeg viste jeg måtte innom senteret før det stengte bestemte jeg meg for å ta frokosten min der. så det var bare å få på seg klærene og løpe.

jeg bestemte meg for et winerbrød, men mens jeg ventet i køen hos bakeren så jeg di siste forsvinne. så jeg gikk ned i kjelleren til jorbærpikene og håpet de hadde der.
selvfølgelig hadde de, og mens jeg sto i kø kom jeg frem til at jeg trengte noe å drikke også. jeg ville ikke ha brus, vann passer virkelig ikke med winerbrød og jeg drikker ikke kaffe. så endte opp med at jeg valgte varm kakao. det jeg ikke var forbredt på var at når de puttet krem i kakaoen (for det ville jeg jo ha) puttet de også marsmalows og ekstra sjokolade på toppen. snakk om usunn frokost.
2 kommentarer

KB

23.10.2010 kl.20:35

Kjempefin blogg! Ha en strålende kveld, og en fin helg videre :-)

Linn Helene

23.10.2010 kl.22:58

KB:tusen takk

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits