snø og kakao

i går var det selve kose seg dagen. det startet med at jeg frøys veldig og satt med pelsteppe rundt meg. det tok litt tid før det gikk opp for meg at det kansje var på tide å fyre opp. i det jeg tokk denne avgjørelsen ringte mamma og fortalte meg at det snødde ute. så etter jeg hadde fått fyr og hentet litt ekstra ved lagde jeg meg en stor kopp med kakao og krem og satte meg ved vinduskarmen og koste meg.

selv om det ikke var nok snæ til å gjøre bakken hvit var den nydelig å se på og jeg måtte selvfølgelig finne på en god unsyldning for å kunne gå ut i snøen. når jeg først var ute fikk jeg prøvd ut de nye vinterskoene mine også, de er som å gå i tøffler. jeg er vant til at vintersko er tunge så det var veldig overaskende.

gleder meg veldig til snøen kommer på ordentlig...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits