skattelistene ute.... igjen

nå er det klart for enda en uke hvor hovednyhetene i avisene er hvilke personer som tjener hva, hvor mye mer eller mindre de tjener og selvfølgelig komentarer om bruk av penger i forhold til det som står.

samtidig som listene legges ut og pressen kaster seg over kjendisene sine intekkter som gribber kommer debatten opp igjen. er det riktig å offentliggjøre skattelistene. har vi vanlige mennesker rett til å vite hva naboen, x`n eller familiemedlemmer egentlig tjener? skattelistene balanserer på en tråd i mellom regler for rett til opplysninger og regelene for personvern.

i år har jeg ikke tenkt å sjekke ut noen, men jeg har før sett igjennom familien min og kommet frem til at jeg synes det hele er tull. men selv om jeg debaterer med meg selv klarer jeg ikke å komme frem til et standpunkt om jeg er for eller i mot listene. for jeg støtter både opplysningsrett og personvern.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits