biblotek med xbox 360

i dag var jeg inne på senteret for å få noen svar om mystiske ting på iphonen min hvor jeg fikk den geniale ideen om å logge meg på biblotekets trådløse nettverk for å slippe å betale for internett bruken på telefonen min. jeg hadde ikke sett igjennom bibloteket før, så jeg benyttet muligheten når jeg først lette etter brukernavn og passord.

bibloteket som er på tre etasjer imponerte meg veldig. i annen etasje var det en del filmer, og lagt opp til å kunne ha nesten like mange filmer som video utleiekiosken her.

jeg fant et eget lite vampyrhjørne, som passet meg utrolig bra, men min største overaskelse kom alikevel da jeg snublet over en stor flatskjerm tv. først tenkte jeg at det var for å kunne se filmene der. men så fikk jeg øye på xboxen ovenfor tv`n og det ene spillet de hadde. det så utrolig koselig ut. det var sakkosekker å sitte på forran tv`n.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits