nye sko

i går var jeg på lambertseter senter sammen med mamma, veninnen hennes og datteren til veninna... egentlig skulle jeg bare henge på å spise lunch, var veldig sliten. men da vi hadde sitti inne i dna butikken en stund fant jeg et par sko jeg bare forelsket meg i. jeg rett og slett bare måtte ha dem. nye vintersko er jo ikke å klage av. de er av saueskinn og fra roots.

1395 kr

jeg sendte mamma til å finne størelse og slik siden det var så mange inne i butikken og jeg var utslitt, og da fant jeg selvfølgelig enda et par sko jeg bare måtte ha. nike joggesko. svart og rosa. jeg har lett etter joggesko jeg likte i hele sommer og ikke funnet noen, så selvfølgelig tok jeg med disse også.

1600 kr

de var nå problemet oppsto, de hadde tilbud ta tre betal for to. så nå måtte jeg jo finne et tredde par. vi var alle nå helt utslitte å så oppgitt på hverandre da mamma kom på at hun også trengte nye joggesko. så da kjøpte hun like som meg bare i andre farger. hun sa jeg fikk de billigste skoene jeg hadde kjøpt gratis. det var vinterskoene.

2 kommentarer

Santar

18.10.2010 kl.00:39

Nice shoes.

Og fargene passer godt til bloggen din også :)

Linn Helene

18.10.2010 kl.11:50

Santar: mine favorittfarger

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits