Lambertseter senter dag 1, tur 2

etter å ha hvilt noen timer bestemmer jeg meg for å dra bort på senteret igjen, denne gangen tar jeg med meg trillebaggen fordi jeg skal handle kattesand og katte mat. prater med mamma og hun forteller meg at hun og tanta mi skal bort dit også, så jeg tar følge med dem. denne runden blir jeg en uofisiel guide, noe jeg trivdes godt med. jeg fikk handlet til kattene og fikk en gratis prøvepose med kattemat.

det ble en veldig uorganisert tur som endte med at alle ble veldig slitene, men jeg fikk kjøpt meg middag på meny og vist de andre alle butikkene. jeg tror vi kommer til å være veldig fornøyd med senteret vårt. denne turen fikk vi også tatt en rask titt innom bibloteket. så bare i første etasje, men det var kjempe fint.

avsluttet turen med litt desperasjon om å finne en vei ut av senteret, men gå turen hjem hjalp litt. det var fortsatt veldig mange mennesker der.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits