lang og varm dusj

nå har jeg akkurat kommet ut fra dusjen og føler meg kjempe god.jeg føler meg virkelig vel etter å ha vasket meg med produktene fra lush (for det hørte ikke ut som en reklamestrofe)

her er i hvertfall de produktene jeg har brukt i dag.

Vanilla in the Mist såpe: denne ble jeg kjent med igjennom en prøve jeg fikk da jeg kjøpte min første shampo. jeg elsket lukten og gikk tilbake og kjøpte et stort stykkeBig shampo: dette var den shampoen jeg ble anbefalt da de påsto at den jeg hadde forelsket meg i hadde gått ut av produksjon (men ser den er lagt ut på nettet igjen nå). jeg var veldig skuffet over den. selv om det er hærlig å masere shampoen inn i håret på grunn av de store saltbitene som maserer hodebunnen synes jeg den tørker ut hodebunnen min. men bruker opp denjeg har kjøpt.
American Cream balsam: jeg rett og slett elsker denne balsamen den lukter godt, og selv om den ikke får håret til å virke like glatt som andre balsamer når du dusjer merker du efekten når håret tørker. kattene mine er også ekstremt glad i denne og liker å ligge å slikke eller sniffe på håret mitt når jeg kommer ut av dusjen.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits