Mareritt med kose ending

jeg lå og sov dypt i senga mi og drømte fine drømmer, da pluttselig allt forandret seg. midt i drømmen min begynte folk å stikke sprøytespisser inn i ryggen min. jeg prøvde allt for å få dem til å slutte for det gjorde vondt.  drømmen snudde så fort at det ikke var noen overaskelse at jeg våknett brått. med hjertebank kjente jeg enda en runde med nålspisserbli satt inni ryggen min. jeg var nok fortsatt halvt i søvne siden jeg ikke tok koblingen med en gang, men jeg begynnte å tenke på det og la merke til en lav brumming.

Sirius hadde lagt seg til å sove bak men og med alle fire poter plasert godt på ryggen min, nærheten trigget selvfølgelig maling og "tråkking". ti skarpe klør plasert gjevnlig inni ryggen kan fort føles ut som sprøytespisser. det hele endte med at jeg snudde meg og la han i amkroken min son han pleier. naturlig forklaring på et forferdelig mareritt.

4 kommentarer

Hamsteren

10.10.2010 kl.09:21

Haha, litt søtt da :3

Linn Helene

10.10.2010 kl.13:03

Hamsteren:kjempe søtt når du kommer over sjokket av marerittet

Santar

10.10.2010 kl.19:59

Var jo en god slutt på marerittet da heldigvis :)

Linn Helene

11.10.2010 kl.06:09

Santar: ja det var det

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits