Night world 2 (L. J. Smith)

 

Inneholder novellene:

Dark Angel ? Gillian tror hun hører et barn rope om hjelp i skogen og går inn for å finne det. Istedenfor å redde et barn detter hun i en elv. Hun klarer å komme seg på land, men siden det er midt på vinteren fryser hun i hjel. Men i stedet for å dø får hun en ny sjanse av en gutt som kaller seg angel. Han blir med henne ned på jorden å sørger for at hun får alt hun ønsker seg. Men etter hvert blir metodene brutale og hun begynner å lure på hvem denne Angel egentlig er.

The chosen ? som en liten jente ser hun fetteren sin bli angrepet og moren drept av en vampyr, men ingen tror på henne. Hun blir plasert hos tanta si, men i løpet av kvelden begynner det å brenne og tanta dør også. Hun vokser opp til å bli en fryktet vampyr jeger, hele livet sitt har hun dedikert til å rydde ut the nightworld, men så forelsker hun seg i en vampyr. Ikke hvilken som helst, men en av de værste.

Soulmate ? Hannah drar til en psykolog fordi hun skriver lapper til seg selv med varsler. Eneste problemet er at hun ikke kan huske å ha skrevet dem. På en av dem står det at hun skal dø før hun blir 17 år. Det viser seg at hun har en gammel sjel og ett eller annet skjedde i hennes første liv som forfølger henne.

Fortsatt godt tvinnet historie, tiden går også i mellom alle historiene og vi får vite litt om hva som skjer med de andre. Men savner litt oppfølging da alle novellene slutter midt i en historie. Blir litt huller.

Én kommentar

Kjempe fin blogg <3

Stå på vidre så kommer du langt, det er jeg sikker på :D

Kommenter gjerne tilbake <3

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits