fortsatt ikke noen iphone

jeg holder på å bli gal av å vente på telefonen min, jeg eier rett og slett ikke tolmodighet. i dag gikk jeg bort på euronics og spurte etter den igjen. når han bak disken sa utsolgt var instinktet mitt å slå til han, men jeg er en snill person så jeg hintet forsiktig om at jeg hadde reservert. mannen var veldig hjelpsom og prøvde å lete frem telefonen som var min (sikekrt fordi jeg ikke slo til han). han fant ikke telefonen og gikk å hentet en annen mann. han fant ut at siden jeg hadde bestilt en 32 gb og ikke 16 gb hadde ikke telefonen kommet enda. men midlertidlig ankomstdato sto fortsatt som 1.10.... så jeg får bare vente.

grunnen til at jeg blir så sint over at telefonen ikke dukker opp er at de ikke lot meg stå på liste før, jeg har pendlet til og fra butikken siden midten av august.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits