Førskolelærer twittret om voldtekt av barn

noen folk er rett og slett bare dumme, slik som denne 21 åringen fra sverige. første dag på ny jobb som førskolelærer skrev han en twitter melding om at han ville voldta 6 eller 7 av barna. rektoren på skolen ble tipset. foreldrene til barna ble ringt og mange valgte å hente barna sine. så ble saken sendt til politiet.

mannen tilsto med en gang at det var han som hadde skrevet meldingen, men mente det bare var en spøk. ikke overaskende mistet han jobben med en gang.

jeg er helt enig i at han burde miste jobben. 1 det er ikke bra å ha mulige overgripere jobbende med barn. 2. hvis det virkelig var en spøk (noe jeg tror det var) så viser man tegn til ekstremt dårlig dømmekraft. og dette er heller ikkefolk som burde jobbe med barn.

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3844444.ece

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits