huskvask forsetter

vel dette er et mange dagers prosjekt tydligvis, men jeg kom jo litt nærmere målet i natt. jeg fikk vasket alle ull capene mine for hånd og har dem liggende i tørketrommelen og venter på at det skal være lov til å sette på den.

kjøleskapet mitt er nesten tømt (bokstavlig talt), jeg hater å kaste mat, men over to uker med sykdom hvor jeg nesten ikke har hvert hjemme har satt preg på leiligheten. når jeg først har hvert hjemme har det jo hvert for å stelle med kattene. liker ikke at folk gjør det for meg.

men jeg kan trøste meg med at selv om det har hvert rotete her har det hvert relativt rent, hjemmehjelpen var her for en uke siden og vasket.

jeg tror det morsomste med å rydde og vaske leiligheten er hvordan kattene skal være med på absolutt alt. så det er en veldig sosial oppgave.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits