Forbyr hekser å reklamere

et nytt lovforslag i russland skal gi forbud for troshelbredere, hekser og trollmenn å reklamere for det de driver med.
Parlamentsmedlemmene har godkjent et foreløpig utkast til loven. De må stemme over det igjen før den undertegnes av presidenten og blir en del av landets lovgivning.

russere henvender seg oftere til synske eller helbredere enn til leger og psykologer. dette mener de at er «moralsk og fysisk skade på befolkningen og økonomisk skade for landet»

å nekte folk å reklamere går ganske langt mot grensen til å ville unnergrave ting. hvis man ikke kan raklamere, kan man skrive om det? og hvor går grensen på reklame. skal man ikke kunne prate om tjenestene man gir.

det er ikke mitt ønske at folk ikke skal dra til lege når de er syke, men jeg mener folk selv må få velge hvordan de vil løse problemene. og at bare 10 har hvert hos psykolog kan da umulig bli sett på som negativt. jeg er bare oppgitt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits