sen start på dagen

siden jeg ikke la meg før klokken 7 i dag tidlig var det ikke så overaskende at jeg ikke våknet før 19.00 i dag heller. jeg sover 12 timer om dagen. sikkert derfor jeg føler at døgnet har for få timer. i hvertfall var det bare å komme i gang med dagen fort. jeg fikk i meg litt mat mens jeg så en halv bones episode.

etter maten var det en rask tur til butikken før jeg gikk bort til en venn av meg. det er utrolig ekkelt at allt lyset på grøntarealet er slått av. det blir veldig mørkt. men det gikk jo bra og kammeraten min og hunden hans kom og møtte meg. vi gikk en liten runde før vi dro opp til han.

det første vi gjorde vare å spille new mariobros på wii. egentlig ganske morsomt. etter dette så vi på harrypotter kostymet jeg vil lage meg. har ca en mnd på oss. tilslutt fulgte de meg hjem igjen. koselig å spille wii med noen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits