pokemon black på japansk

vel det er ikke veldig likt meg å spille spill på japansk, men da kusina mi tokk kontakt med meg og fortalte av dsi maskinene var sonesperret slik at en venn av henne ikke fikk spillt spillet. ble jeg sint. jeg hater at de sonesperrer ting og har hvert ganske fornøyd med de håndholdte siden de ikke har hvert sperret.

hun lurte på hva det tomme spillet mitt het, slik at vennen kunne kjøpe dette. jeg fortalte det, men sa jeg kunne teste det ut før de kjøpte mere ting. så jeg lastet ned pokemon black and white på japansk og startet ett av dem på konsollen min. det virket supert. det var helt tilfeldig at det var black jeg valgte å starte med.

jeg vurderer å spille videre på spillet, siden det går greit, men tror jeg vil få problemer ca halveis i spillene da det lønner seg å få med historien og hvor du skal gå. derimot tror jeg kusina mi og vennen hennes vil klare seg fint siden de studerer japansk.

men en ting kan jeg sikkert si, jeg kommer til å ville ha spillene når de kommer...

6 kommentarer

Santar

04.10.2010 kl.22:00

Jeg har faktisk spillt noen spill litt på japansk selv. Det er faktisk noe litt gøy med det. Det blir liksom nesten et spill i seg selv å tyde spillet og finne ut hvor en skal og hva allt betyr i spillet. Det gjør nesten at en blir mer kjent med spillet enn en blir når en bare spiller det på engelsk.

Så ikke stopp med det om du vil spille det :)

Linn Helene

04.10.2010 kl.23:01

Santar: mitt store problem er nok heller tiden. jeg har for mye å spille på ;-)

Santar

05.10.2010 kl.01:17

Hehe, ja du får prøve å spille ut noen av de du holder på med. Jeg hører at Farmville er ganske langt dog :P

Linn Helene

05.10.2010 kl.01:40

Santar:problemet mitt er at jeg liker spill som ikke slutter... sims, harvest moon (pokemon er på grensen).

farmville er mest tull og tidsfordriv bare. og det finnes ikke noe slutt på det heller.

Santar

05.10.2010 kl.09:51

Ja jeg er veldig glad i evigvarende spill jeg og, men samtidig er jeg også veldig glad i å prøve nye spill :P

Linn Helene

05.10.2010 kl.19:03

Santar: jeg prøver ut mye, men er ikke så flink til å sloss og slik så mister fort interessen. når jeg har for mange spill blir det vanskelig å prøve ut nye.

jeg har foresten bestemt meg for å ikke spille pokemon black på japansk. jeg vil kjøpe spillene når de kommer og da kan jeg ikke overføre det jeg har gjort.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits