hentet wii

da var jeg en tur over til kusina mi og hentet wii maskinen min, hun lånte den i sommer, men siden hun nå er tilbake i england trenger hun den ikke. er litt godt å ha den tilbake. nå er det bare min ds lite og classic controller til wii igjen og så har jeg allt spillutstyret mitt hjemme igjen.

jeg og kusina mi bytter låner konsoller slik at vi slipper å kjøpe for mange.

8 kommentarer

Santar

04.10.2010 kl.22:04

Flott :)

Kjekt å få tilbake ting etter å ha lånt det bort. Ihvertfall når en har konstatert at alt funker som det skal. Det minner meg på at jeg kanskje skulle skrevet en post om min Wii samling. Hvilke spill har du til Wii da?

Linn Helene

04.10.2010 kl.22:59

Santar:lovlig: disney sing it high school musical 3 (kjøpte brukt for å få mikrofonen), dancingstage hottest party, harvest moon: tre of tranquility (usa), my sims kingdom, harvest moon magical melody. hadde mariokart også, men den var min x sin.

ikke fult så lovlig: the sims 2 castaway,zelda,bolt,dance dance revolution, castlevania jugdment, animal crosing- lets go to the city, sport island,cooking mama 2, trauma center- new blood, mr. bean, monopoly, simpsons game, hasbro family game night, rayman raving tv party, carnival games,mario and sonic at the olympic games, winter sports, james bond, sports party, big beach sports, klonoa, the sims 2 pets, super paper mario, my fitness coach, snk arkade classics, my sims party,simanimals, picmin,tp, tv show king party, legdend of spyro - dawn of the dragon, agatha christie - evil under the sun, ice age 3 hannah montana the movie, broken sword - shadow of the templans, mariokart.

Santar

04.10.2010 kl.23:25

Wow. Masse artig der, men argh, du skulle hatt Mario kart originalt så kunne jeg vist deg åssen en vinner online da :P

Neida jeg er ikke så god, men jeg liker det spillet.

Linn Helene

05.10.2010 kl.00:48

Santar: kan man ikke spille online med nedlastet spill? det viste jeg ikke. jeg er ikke veldig god på mariokart, men jeg har spilt online (med det orginale)

Santar

05.10.2010 kl.01:14

Hmm, jeg er egentlig ikke helt sikker på om en kan spille online med brentspill for å være ærlig. Men om det funket med originale på den samme wii'en så funker det sikkert med brente og tipper jeg. Only one way to find out :)

Linn Helene

05.10.2010 kl.01:39

Santar: setter nok opp wiien i morgen, så får prøve da

Santar

05.10.2010 kl.09:38

Nice, du får rapportere inn åssen det går da:)

Linn Helene

05.10.2010 kl.23:17

Santar: wii oppe, men mariokart spillet virket ikke. så dvd plata må være slitt. må brenne ut en ny.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits