forvirrende bones

jeg ser på tv serien bones på dvd fordi jeg liker å se serier i rekkefølge. derfor ble jeg veldig forvirret midt i sesong 3.

siste del av sesong 2 handlet om at hoggins og angela skulle gifte seg, han ga opp å spørre henne og da spurte hun han. når disse episodene startet hanviste de til et tidligere frieri, som jeg ikke kunne huske å ha sett. sesongen ble avsluttet med at bryllupet dems ble avbrutt fordi angela allerede var gift.

men midt i sesong 3 frir hoggins for første gang og får nei, når jeg så dette begynte jeg å titte på frisyrene dems og så at denne episoden egentlig hørte hjemme i sesong 2. jeg forstår ikke helt hvorfor de flyttet den. var inne på imbd og sjekket og den ble sendt i sesong 3.

nå prøver jeg å finne ut hvor tv3 ligger i serien, slik at jeg kan ta opp de som går og se på dem når jeg har tatt igjen. men de skriver ikke sesong i tv programmet sitt, så må lete litt. elelr spørre familien min (som ser dem på tv) om hvilken episode som var sist.

2 kommentarer

Santar

04.10.2010 kl.22:27

Gotta love imdb.

Slår jeg på tv'n og filmen/skuespilleren virker kjent bærer det rett til imdb :)

Linn Helene

04.10.2010 kl.23:05

Santar: ja man blir fort avhengi av imbd

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits