regninger

jeg har egentlig ganske kontroll på regningene mine, siden jeg bor i oslo er det ikke så mye å holde styr på. det mete ligger jo i husleien til boretslaget. men jeg klarte jammen å få meg et sjokk her. fikk en regning fra telenor på nesten 3000 kr.

først var tanken her er det noe feil... har de gjenomført den bestillingen av iphone jeg nesten gjenomførte på siden dems? jeg kunne bare ikke forstå det. men etter en grundig gjennomlesning viste det seg at de tar forhåndsbetalt av internett i et halvt år.

jeg blir så sint når de gjør slik, og skal ta en telefon til dem og si at jeg vil ha regningen hver mnd. men de kan virkelig det å ta ett kraftig bitt ut av budsjettet. i tilleg fikk jeg forsikringsregningen min. heldigvis har jeg god tid på å betale den. jeg liker virkelig ikke regninger.

2 kommentarer

Santar

02.10.2010 kl.20:50

Huff, nei regninger er no dritt. Opplevde no lignende selv nylig, ikke noe morro.

Lurer på hvorfor de regningene som kommer ut av det blå gjerne bruker å være av den svære sorten. Dårlig kombinasjon.

Linn Helene

03.10.2010 kl.01:03

Santar:ja veldig dårlig kombinasjon, hjelper ikke at jeg har brukt så mye penger på tann torturen heller...

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits