harvestmoon: grand bazzar

endelig har det nye harvestmoon spillet til ds kommet ut. jeg har ikke fått prøvd det selv enda da jeg har nok å spille på for tiden ;-)

jeg tror ikke spillet kommer til europe, i hvertfall ikke med det første. i dette harvestmoon spillet kan du åpne en egen butikk hvor du bestemmer det meste. det skal også være muligheter for å vise frem kunnskaper i allt fra riding til snowboard. og som alltid i harvestmoon skal du bygge opp farmen din, finne kjærlighet og få barn.

det sto noe om multiplayer funksjoner, men så langt har jeg bare ignorert disse i harvestmoon spillene. kansje det blir bedre her.

jeg ser i hvertfall at bildene og grafikken har forandret seg veldig siden harvestmoon ds.
2 kommentarer

Santar

02.10.2010 kl.01:47

Hmm, interessant det med å drive butikk, bra at de prøver noe nytt.

Minner meg litt om et lite pc spill jeg spiller for tiden "Recettear" der driver en også butikk.

Linn Helene

02.10.2010 kl.16:25

Santar: instinktet mitt er å kaste meg på nett og laste spillet ned, men jeg må prøve å holde kontroll på spillene mine også ;-)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits