harvest moon: island of happiness

dette er det andre harvestmoon spillet gitt ut til ds og kansje det vanskeligste. spillet ble ganske godt slaktet av anmeldere fordi det er tungvindt å spille. du styrer figuren din med stylusen og bruker piltastene aller bokstavtastene til å bruke redskaper.

i dette harvestmoon spillet våkner du opp på en forlatt øy etter en båtulykke, her er bare du og en annen familie på fire. dere bestemmer dere for å slå dere ned på øya og du finner en nedlagt gård du tar over. uten om litt redskaper får du ikke mere hjelp. ved å prate med folk, la tiden gå og gjøre ting åpner du opp fler og fler muligheter. fler og flere flytter inn til øya.

jeg elsker spillet selv om det er langtekkelig til tider, men jeg anbefaller det helt klart ikke til nye harvest moon spillere. heller ikke til små barn.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits