Mitt virkelige første innlegg....

lurer på hvor mange før meg som har irritert seg over det innlegget blogg.no skriver for deg. er jo bare tull at det er det første...

som dere sikkert har forstått så er jeg ny her, jeg har blogget over et år på pointblogg og funnet ut at jeg liker det ganske godt, men har blitt så utrolig lei av temane dems og allt tullet så jeg flyttet meg hit. trenger ikke poeng for å skrive det jeg tenker. (og i følge familien min tenker jeg allt for mye)

bloggen min kommer ikke til å være en tema blogg siden livet og interessene mine skifter i perioder, så holde seg til et tema vil være kjedelig i lengden.

jeg er veldig glad i å kommentere nyheter..... små eller store, filmer jeg har sett, tv programmer, bøker, opplevelser, dataspill, brettspill og selvfølgelig dyrene mine.

hmm. det var god beskrivelse av bloggen min så jeg tror jeg kopierer den over til der jeg skal beskrive den ;-) jeg skriver best når jeg skriver rett ut av hjertet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits